Van bir kez daha sallandı! Tuşba'daki deprem paniğe neden oldu
Van'ın Tuşba ilçesinde meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kentte kısa süreli paniğe yol açtı. İlk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Haberin Özeti
- • Van'ın Tuşba ilçesinde saat 16.26'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem, kent genelinde hissedilerek kısa süreli paniğe yol açtı. Deprem sonrası AFAD ve ilgili kurumlarca yapılan ilk saha taramalarında, herhangi bir can kaybı, yaralanma veya maddi hasar tespit edilmedi. Yetkililer, vatandaşlara resmi açıklamaları takip etmeleri, olası depremlere karşı hazırlıklı olmaları ve paniğe kapılmamaları çağrısında bulundu.
Yerin belirli bir derinliğinde meydana gelen sarsıntı, özellikle Tuşba ilçesi başta olmak üzere kent genelinde hissedilirken, bazı vatandaşlar kısa süreli panik yaşayarak ev ve iş yerlerinden dışarı çıktı. Depremin ardından sosyal medyada da çok sayıda paylaşım yapılırken, vatandaşlar yaşadıkları sarsıntıyı yakınlarıyla paylaştı.
Bakmadan Geçme
Ağrı’da yaşlılar unutulmadı: 330 kişi tek tek arandı, talepleri kayıt altına alındı
Nuh’un Gemisi için Ağrı’da yeni yöntem! Bu kez robot kullanılacak
Ağrı’da futbol altyapısına büyük ilgi! Sporcu sayısı 580’e ulaştı
Doğubayazıt’ta halk sandığa gitti! İlk sonuçlar açıklandı
Taşlıçay’da 20 anneye narkotik eğitimi! Uyuşturucunun erken belirtileri anlatıldı
Ağrı Doğa Koleji’nde akran zorbalığına karşı eğitim