İlacı biten yaşlı amcanın imdadına polisler yetişti
Ağrı'da, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle evden dışarı çıkamayan ve ilaçları biten 66 yaşındaki Zeki Arslan'ın imdadına polisler yetişti
Ağrı Merkez Sıtkiye Mahallesi’ndeki evinden koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle dışarı çıkamayan ve ilaçları biten 66 yaşındaki Zeki Arslan, 155’i arayarak polisten yardım istedi. Yardım çağrısı üzerine harekete geçen Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Vefa Sosyal Destek Grubu Arslan’ın evine gitti. Burada ekipler önce ilaçlarını alabilmesi için raporu biten Arslan’ı sağlık ocağına götürdü. Daha sonra eczaneden ilcalarını alarak evine bıraktı.
İlaçlarını alıp sorunsuz bir şekilde evine dönen Arslan polis ekiplerine teşekkür ederek, “Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.
Bakmadan Geçme
Doğubayazıt’ta çiftçilere yüzde 70 hibeli 20 ton buğday tohumu dağıtıldı
İstanbul’dan Ağrı’ya kardeşlik yolculuğu başladı
Ekrem Çelebi’den Ahmet Genç’e başsağlığı ziyareti
Ağrı’da ortaokul öğrencileri Gençlik Merkezi ile tanıştı
Ağrı’da üç köyü birbirine bağlayan yol asfaltlanıyor
Vali Bozkurt, Sporcu Fabrikası’nın son durumunu inceledi