- Haberler
- Bölge
- Erzurum Valisi Aydın Baruş'tan Karaçoban'da Anlamlı Ziyaret! 97 Yaşındaki Fazile Nineyle Buluştu
Erzurum Valisi Aydın Baruş'tan Karaçoban'da Anlamlı Ziyaret! 97 Yaşındaki Fazile Nineyle Buluştu
Erzurum Valisi Aydın Baruş, Karaçoban'da 97 yaşındaki Fazile Demir'i, Şehit Recep Beycur'un ailesini ve Kıbrıs Gazisi Kıyasettin Uğan'ı ziyaret etti.
Haberin Özeti
- • Erzurum Valisi Aydın Baruş, Karaçoban ilçesindeki ziyaretleri kapsamında 97 yaşındaki Fazile Demir'i evinde ziyaret etti. Şehit Jandarma Er Recep Beycur'un ailesi ve Kıbrıs Gazisi Kıyasettin Uğan ile de bir araya gelen Baruş, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
Erzurum Valisi Aydın Baruş, Karaçoban ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında yaşlı vatandaşlar, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. İlçedeki programında 97 yaşındaki Fazile Demir'i evinde ziyaret eden Vali Baruş, ardından Şehit Jandarma Er Recep Beycur'un ailesi ve Kıbrıs Gazisi Kıyasettin Uğan ile buluştu.
Ziyaretlerde Vali Baruş'a Karaçoban Kaymakamı Ali İhsan Selimoğlu, Erzurum İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cengiz Yıldız ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay eşlik etti.
Vali Aydın Baruş 97 Yaşındaki Fazile Demir'i Evinde Ziyaret Etti
Erzurum Valisi Aydın Baruş, Karaçoban ilçesindeki ziyaret programı kapsamında 97 yaşındaki Fazile Demir'in evine konuk oldu.
Fazile Demir ile yakından ilgilenen Vali Baruş, yaşlı vatandaşın hâl ve hatırını sorarak bir süre sohbet etti.
Ziyaret, devlet yetkilileri ile yaşlı vatandaşlar arasındaki dayanışma ve gönül bağının önemini bir kez daha ortaya koydu.
Karaçoban'da Şehit Jandarma Er Recep Beycur'un Ailesine Ziyaret
Vali Aydın Baruş, Karaçoban'daki programı kapsamında Şehit Jandarma Er Recep Beycur'un ailesini de ziyaret etti.
Şehit ailesiyle bir araya gelen Baruş, aile fertleriyle sohbet ederek kendilerine sağlık ve huzur temennisinde bulundu.
Ziyarette, şehit ailelerinin her zaman yanında olunduğu mesajı verildi.
Kıbrıs Gazisi Kıyasettin Uğan ile Bir Araya Geldi
Erzurum Valisi Aydın Baruş'un Karaçoban'daki bir diğer durağı ise Kıbrıs Gazisi Kıyasettin Uğan oldu.
Gazi Uğan'ı ziyaret eden Vali Baruş, kendisiyle bir süre sohbet ederek sağlık ve huzur dileklerini iletti.
Baruş, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek bu ziyaretlerin önemine dikkat çekti.
Vali Baruş'a Üst Düzey İsimler Eşlik Etti
Karaçoban ilçesinde gerçekleştirilen ziyaretlere Vali Aydın Baruş'un yanı sıra üç önemli isim de katıldı:
Ali İhsan Selimoğlu: Karaçoban Kaymakamı
Tümgeneral Cengiz Yıldız: Erzurum İl Jandarma Komutanı
Mahmut Ay: Erzurum İl Emniyet Müdürü
Heyet, 97 yaşındaki Fazile Demir, şehit ailesi ve Kıbrıs gazisiyle bir araya gelerek vatandaşlarla sohbet etti.
Erzurum Valiliğinden Şehit Aileleri ve Gazilere Destek Mesajı
Erzurum Valiliği, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vali Aydın Baruş'un Karaçoban ilçesindeki ziyaretlerine ilişkin bilgi verdi.
Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
"Ziyaretlerde şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Valimiz Sayın Baruş, kendilerine sağlık ve huzur temennisinde bulundu."
Vali Baruş'un Karaçoban'daki ziyaretleri, yaşlı vatandaşlara gösterilen ilgi ve şehit aileleri ile gazilere verilen destek mesajlarıyla dikkat çekti.
Kaynak: Erzurum Valiliği
Bakmadan Geçme