• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı'da 220 Polisle Dev Denetim! 34 Kişi Yakalandı, Silahlar Ele Geçirildi

Ağrı'da 220 Polisle Dev Denetim! 34 Kişi Yakalandı, Silahlar Ele Geçirildi

Ağrı'da 220 polisin katıldığı huzur ve güven denetiminde 2.806 kişi, 551 araç sorgulandı. Aranan 34 kişi yakalandı, 5 silah ele geçirildi.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • • Ağrı'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen geniş kapsamlı huzur ve güven uygulamasında 2 bin 806 kişi ve 551 araç sorgulandı. 220 polisin katıldığı denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 34 kişi yakalanırken ruhsatsız silahlar da ele geçirildi.

Ağrı'da vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, kamu düzeninin korunması ve suçla mücadele kapsamında geniş çaplı asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen denetimlere 58 ekip ve 220 polis katıldı.

Kent merkezinde 25 sabit uygulama noktası ve 52 farklı lokasyonda eş zamanlı gerçekleştirilen kontrollerde binlerce kişi ve yüzlerce araç sorgulandı. Çeşitli suçlardan aranan 34 kişi yakalanırken, ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Ağrı'da 58 Ekip ve 220 Polisle Huzur ve Güven Denetimi

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde huzur ve güven ortamının korunması amacıyla kapsamlı bir asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Denetimlerde 58 ekip ve 220 polis görev aldı. Kent merkezinde oluşturulan 25 sabit uygulama noktası ile 52 farklı lokasyonda kontroller yapıldı.

Uygulama kapsamında şüpheli görülen kişiler ve araçlar üzerinde Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamaları gerçekleştirildi.

Ağrı'da 2 Bin 806 Kişi ve 551 Araç Sorgulandı

Huzur ve güven uygulamasının bilançosu

2.806

Sorgulanan kişi

551

Kontrol edilen araç

34

Yakalanan aranan kişi

220

Görevli polis

Ağrı Valiliğinin açıkladığı verilere göre, denetimlerde toplam 2 bin 806 kişinin kimlik ve GBT sorgulaması yapılırken 551 araç kontrol edildi.

Haklarında 46 Yılı Aşan Hapis Cezası Bulunan 14 Kişi Yakalandı

Ağrı'da gerçekleştirilen denetimlerin en dikkat çeken sonuçlarından biri, çeşitli suçlardan aranan kişilerin yakalanması oldu.

Emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucunda toplam 34 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan kişilerden 14'ünün, çeşitli suçlardan toplam 46 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu açıklandı.

Diğer 20 kişinin ise ifade vermelerine yönelik yakalama emirlerinin bulunduğu belirtildi.

Ağrı'da Ruhsatsız Tabanca ve Tüfek Ele Geçirildi

Asayiş uygulaması kapsamında gerçekleştirilen aramalarda çeşitli silahlar da ele geçirildi.

Emniyet ekipleri tarafından muhafaza altına alınan silahlar şöyle:

  • 2 ruhsatsız tabanca

  • 2 kurusıkı tabanca

  • 1 ruhsatsız tüfek

Denetimlerde ayrıca mevzuata aykırı davranışlarda bulunduğu belirlenen 15 kişiye çeşitli nedenlerle idari para cezası uygulandı.

Ağrı Valiliği: Denetimler Kararlılıkla Sürecek

Ağrı Valiliği, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Yetkililer, suç ve suçlularla mücadele kapsamında gerçekleştirilen denetimlerin kamu düzeninin korunması, suçların önlenmesi ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması açısından önem taşıdığını vurguladı.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelindeki asayiş ve güvenlik kontrollerini kararlılıkla sürdüreceği belirtildi.

Kaynak: Ağrı Valiliği

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme