• Haberler
  • Ağrı
  • Doğubayazıt'ta Cumhuriyet Bayramı yürüyüşle kutlandı

Doğubayazıt'ta Cumhuriyet Bayramı yürüyüşle kutlandı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi, ardından Hükümet Konağı önünden Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • • Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü, coşkulu törenlerle kutlandı.
  • • Kaymakam Mustafa Ayvat ve protokol üyeleri, kutlamalar kapsamında çelenk sunma törenine katıldı.
  • • Törenin ardından Hükümet Konağı önünden başlayan Cumhuriyet Yürüyüşü ile milli birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Cumhuriyet'in kuruluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama programında ilçe protokolü ve vatandaşlar bir araya geldi. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı.

Doğubayazıt Kaymakamı Mustafa Ayvat ve protokol üyelerinin katılımıyla düzenlenen program, çelenk sunma töreniyle başladı. Törende Cumhuriyet'in kuruluşunun yıl dönümü anılırken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenin tamamlanmasının ardından kutlamalar Cumhuriyet Yürüyüşü ile devam etti.

Cumhuriyet Yürüyüşü Hükümet Konağı önünden başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen yürüyüş, Doğubayazıt Hükümet Konağı önünden başladı. İlçede gerçekleştirilen etkinlikle Cumhuriyet'in 103. kuruluş yıl dönümü kutlandı.

Çelenk sunma töreninin ardından yürüyüş düzenlenmesiyle Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tören alanının dışına taşındı.

Doğubayazıt'ta gerçekleştirilen programda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla milli birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Doğubayazıt Kaymakamlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen tören ve yürüyüşe ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Doğubayazıt'ta Cumhuriyet Bayramı yürüyüşle kutlandı

Kaymakamlığın paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“Kaymakamımız Sayın Mustafa Ayvat ve protokol üyelerinin katılımıyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında çelenk sunma töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Hükümet Konağı önünden başlayan Cumhuriyet Yürüyüşü ile bayram coşkusu yaşandı.”

Doğubayazıt'ta Cumhuriyet Bayramı yürüyüşle kutlandı

Doğubayazıt'ta Cumhuriyet Bayramı yürüyüşle kutlandı

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme