Ağrı'da Kredi Kartı Kullanımında Parmak İzi Dönemi Başlıyor

Ağrı'da Kredi Kartı Kullanımında Parmak İzi Dönemi Başlıyor
Ağrı'da Kredi Kartı Kullanımında Parmak İzi Dönemi Başlıyor. Detaylar ve Çok Daha Fazlası haberimizde...

Garanti BBVA, Bonus Platinum Biyometrik Kart ile Türkiye'de kredi kartı kullanımında yeni bir döneme öncülük ediyor. Artık kullanıcılar, ödemelerini parmak iziyle gerçekleştirebilecekler. Garanti BBVA'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Bonus Platinum Biyometrik Kart ile şifre girmeden güvenle ödeme yapmak mümkün olacak.

Bu yeni kart, Garanti BBVA'nın farklı kanallarından başvurulabilecek. Kart sahipleri, kartlarına parmak izlerini tanımladıktan sonra, POS'un temassız alanına yaklaşıp parmaklarını kart üzerindeki sensöre yerleştirerek ödemelerini hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlayabilecekler.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çağrı Süzer, müşterilerin yaşamını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirterek, Bonus Platinum Biyometrik Kart'ın kullanıcılarına şifresiz ve güvenli ödeme imkanı sunacağını ifade etti.

Ayrıca, Garanti BBVA'nın uzun süredir devam eden iş birliklerinden biri olan Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Avşar Gürdal, biyometrik ödeme doğrulamasını güvenlik altyapısının temel taşlarından biri olarak benimsediklerini dile getirdi. Gürdal, bu teknolojinin ödeme deneyimini iyileştirdiğini ve herkes için daha güvenli ve hızlı bir ödeme süreci sunmayı amaçladıklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.