Ağrı Sevgi Yolu yenileniyor

Ağrı Belediyesi, sıcak asfalt çalışmaları öncesinde Fırat Mahallesi Sevgi Yolu'nda çöken yolları sökerek hazırlıkları tamamlarken, yaz boyunca kent genelindeki bozuk yolların yenileneceğini açıkladı.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Ağrı Belediyesi, Fırat Mahallesi Sevgi Yolu'nda çöken yolları sökerek sıcak asfalt serimi öncesi hazırlıkları tamamladı.
  • Belediye Başkanı Hazal Aras, yaz sezonu boyunca kent genelindeki bozulan tüm yolların sıcak asfaltla yenileneceğini açıkladı.
  • Çalışmalarla, sürücü ve yayalar için daha güvenli, konforlu ve modern bir ulaşım ağı sağlanması hedefleniyor.

Ağrı Belediyesi, kent genelinde planlanan sıcak asfalt çalışmaları öncesinde altyapı ve üstyapı hazırlıklarını sürdürüyor. Fırat Mahallesi’ndeki Sevgi Yolu’nda çöken yollar sökülerek asfalt serimine hazır hale getirildi.

Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, kent genelinde sıcak asfalt uygulanacak bölgelerde hazırlıklar hız kazandı. Özellikle yıllardır bozulan ve sürücüler ile yayaların ulaşımını olumsuz etkileyen yollarda kapsamlı yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Fırat Mahallesi’nde bulunan ve yoğun olarak kullanılan Sevgi Yolu’nda deforme olan yol bölümleri iş makineleriyle sökülerek sıcak asfalt öncesi gerekli zemin hazırlıkları tamamlandı. Ekipler, altyapı ve üstyapı çalışmalarını eş zamanlı yürütürken, yolun kısa süre içerisinde modern ve güvenli bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras, kent genelinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, yaz sezonu boyunca bozulan yolların onarılacağını söyledi.

Ağrı Sevgi Yolu yenileniyor

Aras, “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından planlanan sıcak asfalt çalışmaları öncesinde gerekli hazırlıkları sürdürüyoruz. Özellikle uzun süredir vatandaşlarımızın şikâyet konusu olan yol problemlerini kalıcı çözümlerle ortadan kaldırmak istiyoruz. Fırat Mahallemizdeki Sevgi Yolu başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Yaz boyunca kent genelindeki yol ağında kapsamlı bir çalışma yürütüleceğini ifade eden Aras, “Daha güvenli, konforlu ve modern ulaşım imkânı sunmak için ekiplerimiz sahada yoğun mesai harcıyor. Bozulan yolları tek tek tespit ederek bakım, onarım ve sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak hizmetleri kararlılıkla sürdüreceğiz” diye konuştu.

Mahalle sakinleri ise uzun süredir sorun yaşadıkları yolun yenilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalardan dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

Ağrı Belediyesi tarafından yürütülen sıcak asfalt hazırlıklarının yaz sezonu boyunca farklı mahallelerde de devam edeceği öğrenildi. 

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme