Ağrı'nın en işlek caddesinde husumetlisini vuran zanlı yakalandı
Ağrı'nın merkez Cumhuriyet Caddesi'nde çıkan kavgada bir kişiyi silahla yaralayan zanlı, polis ekiplerinin hızlı çalışması sonucu yakalanarak tutuklandı.
Ağrı’da önceki gün akşam saatlerinde kentin en yoğun noktalarından biri olan Cumhuriyet Caddesi’nde meydana gelen silahlı kavga paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen M.V. ile İ.V. arasında cadde üzerinde tartışma çıktı.
Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında M.V., yanında bulunan tabanca ile İ.V.’ye ateş açtı. Açılan ateş sonucu İ.V. yaralanırken, şüpheli M.V. olay yerinden kaçtı.
Polis kısa sürede yakaladı
Olayın ardından harekete geçen Ağrı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan takip ve araştırmalar sonucunda M.V., olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile birlikte kısa sürede yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adli makamlara çıkarılan M.V., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Cumhuriyet Caddesi gibi yoğun bir noktada yaşanan silahlı olay, çevrede bulunan vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe neden oldu. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemlerini artırdı.
Bakmadan Geçme
