Ağrı'da YKS öğrencilerine moral kahvaltısı
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Ağrı Dağı Anadolu Lisesi'nde YKS'ye hazırlanan öğrencilerle kahvaltı programında bir araya gelerek gençlere moral verdi.
Haberin Özeti
- • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, YKS’ye hazırlanan öğrencilerle kahvaltı programında buluştu. Öğrencilerle sohbet eden Kökrek, sınav sürecine ilişkin tavsiyelerde bulundu. Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Programda öğrencilere hitap eden Hasan Kökrek, YKS sürecinin disiplinli ve planlı çalışmayla başarıya ulaşılabilecek önemli bir dönem olduğunu söyledi.
Kökrek konuşmasında, “Her biriniz uzun ve yoğun bir hazırlık döneminden geçiyorsunuz. Bu süreçte moralinizi yüksek tutmanız, düzenli çalışmanız ve kendinize inanmanız gerekiyor. Sizlerin iyi şartlarda eğitim alabilmesi için öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Başarının yalnızca sınav sonucuyla ölçülemeyeceğini ifade eden Kökrek, hedefleri için mücadele eden her öğrencinin önemli bir başarı örneği olduğunu belirtti.
Bakmadan Geçme