Ağrı'da korku dolu dakikalar: Bomba ihbarı polisi harekete geçirdi
Ağrı'da yol kenarına bırakılan sahipsiz çanta nedeniyle Erzurum Caddesi ve caddeye çıkan yollar trafiğe kapatılırken, bomba imha ekiplerinin yaptığı incelemede çantadan giysi çıktı.
Haberin Özeti
- • Ağrı Erzurum Caddesi'nde yol kenarına bırakılan sahipsiz sırt çantası bomba şüphesiyle paniğe neden oldu. Polis ekipleri caddeyi ve bağlantı yollarını trafiğe kapatırken, olay yerine bomba imha ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede çantanın içinden giysiler çıktı, tehlikenin olmadığı anlaşılmasının ardından yollar yeniden ulaşıma açıldı.
Ağrı'da yol kenarına bırakılan sahipsiz sırt çantası kısa süreli paniğe neden oldu. Olay, kentin en işlek noktalarından biri olan Erzurum Caddesi üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, cadde kenarında bulunan siyah renkli sırt çantasını fark eden vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, güvenlik önlemleri kapsamında Erzurum Caddesi ve caddeye bağlantısı bulunan yollar araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Lokman Şahin yüzlerce kişinin cenazeye katılmasıyla son yolculuğuna uğurladı
Ağrı’da yeni eğitim yılı öncesi okul güvenliği için kapsamlı tedbirler alındı
Rektör Gülçin Başhekim Karabulut’u ziyaret etti
Ağrı’da Sporcu Fabrikası yükseliyor
Doğubayazıt’ın 6 noktasında taşkın riskine karşı çalışmalar tamamlandı
Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni dönem başladı