Ağrı'da Kaymakam eşi öğrenciler ile buluştu: hem anlattı hem dinledi
Kaymakam Murat Ekinci'nin eşi Tuğba Ekinci'nin katılımıyla gerçekleştirilen pansiyon ziyaretinde, kız öğrencilere yönelik eğitim seminerleri düzenlenirken çeşitli hediyeler de dağıtıldı.
Haberin Özeti
- • Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci'nin eşi Tuğba Ekinci, Aile Destek Merkezi-1 ile Fatımatü Zehra Kız Pansiyonu'nu ziyaret etti.
- • Ziyarette, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri öğrencilere hijyen, ergenlik ve kişisel bakım konularında kapsamlı bilgilendirme seminerleri sundu.
- • Program boyunca öğrencilerle sohbet edilip talepleri dinlendi; ayrıca hijyen paketleri hediye edilerek sıcak bir destek sağlandı.
Türkiye’de tüm gözler okullara çevrilmişken Doğubayazıt’tan gelen kareler gönülleri ısıttı. Akşam saatlerinde Aile Destek Merkezi-1 tarafından yürütülen sosyal etkinlikler kapsamında Fatımatü Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonu ziyaret eden Kaymakam eşi öğrenciler ile bir araya gelerek hem eğitici konuşmalar yaptı hem de öğrencilerin sorunlarını dinledi.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
20 kişilik Polonyalı dağcı grubu kar fırtınasına rağmen zirveye ulaştı
LGS ve YKS’de başarı gösteren Ağrılı öğrenciler ödüllendirildi
Taşlıçay’da bir bölge daha doğalgazla buluşuyor
Diyadin’de 2 bin 740 kişi ve bin 751 araç sorgulandı
Tıp fakültesini kazanan öğrenciye Kaymakam Ayvat’tan anlamlı destek
Ağrı’da 158 okul yeni eğitim yılına hazırlandı