• Haberler
  • Ağrı
  • Ağrı'da Eğitim İçin Önemli Görüşme! İl Milli Eğitim Müdürü Çakan, Rektör Gülçin'i Ziyaret Etti

Ağrı'da Eğitim İçin Önemli Görüşme! İl Milli Eğitim Müdürü Çakan, Rektör Gülçin'i Ziyaret Etti

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin'i ziyaret etti. Görüşmede eğitim iş birliği ve ortak projeler ele alındı.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin’i makamında ziyaret etti.
  • • Görüşmede kentteki eğitim faaliyetleri, üniversite ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki iş birliği ve hayata geçirilebilecek ortak projeler ele alındı.

Ağrı’da eğitim kalitesinin artırılması ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin ile bir araya gelerek kentte yürütülen eğitim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ağrı’da Üniversite ve Milli Eğitim İş Birliği Görüşüldü

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Ağrı genelinde sürdürülen eğitim ve öğretim faaliyetleri değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi arasında devam eden iş birliği çalışmaları ele alınırken, eğitim alanında gerçekleştirilebilecek ortak faaliyetler üzerinde duruldu.

Öğrencilerin Akademik ve Sosyal Gelişimi Ele Alındı

Görüşmede, öğrencilerin akademik başarılarının artırılması ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesine yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Eğitim ve öğretim süreçlerinin niteliğinin yükseltilmesi, üniversitenin eğitim alanındaki birikiminden yararlanılması ve kurumlar arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Çakan’dan Rektör Gülçin’e Teşekkür

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, ziyaretin sonunda AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Gerçekleştirilen görüşmenin, Ağrı’da eğitim kurumları arasındaki iletişimin güçlendirilmesine ve gelecekte yapılabilecek ortak çalışmalara katkı sağlaması bekleniyor.

 
Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme