AK Parti Ağrı İl Başkanı Yıldız'dan 3 Kasım mesajı
AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, partisinin 3 Kasım 2002 seçimlerinde tek başına iktidara gelişinin 24. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Ağrı'da gerçekleştirilen yatırımlara ve devam eden projelere dikkat çekti.
Haberin Özeti
- • AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, partisinin 3 Kasım 2002 seçimleriyle tek başına iktidara gelişinin 24. yıl dönümü vesilesiyle bir açıklama yaptı.
- • Ağrı'daki kamu yatırımlarına dikkat çeken Yıldız, sağlık alanında yapımı süren 500 yataklı devlet hastanesi projesinin şehir için büyük önem taşıdığını belirtti.
- • Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda Ağrı'nın her noktasında vatandaşlara hizmet etmeyi kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı.
AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, 3 Kasım 2002 genel seçimlerinin 24. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Yıldız, 3 Kasım'ın Türkiye'nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, partisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürüttüğü çalışmaları değerlendirdi.
AK Parti'nin iktidara gelişinin yıl dönümünü yalnızca geçmişte elde edilen bir seçim başarısı olarak görmediklerini ifade eden Yıldız, bu tarihin aynı zamanda millete karşı üstlendikleri sorumlulukları hatırlattığını söyledi.
Yıldız, “3 Kasım 2002, aziz milletimizin kendi geleceğine sahip çıktığı, sandıkta ortaya koyduğu güçlü iradeyle Türkiye'nin siyasi tarihinde yeni bir sayfa açtığı tarihî bir gündür. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlayan bu büyük yürüyüş, milletimizin güveni, duası ve desteğiyle bugün 24. yılına ulaşmıştır” ifadelerini kullandı.
Ağrı'daki yatırımlara dikkat çekti
Açıklamasında Ağrı'da gerçekleştirilen kamu yatırımlarına da yer veren Yıldız, sağlık, eğitim, ulaşım ve kırsal kalkınma alanlarında yürütülen çalışmaların şehrin gelişimi açısından önem taşıdığını belirtti.
Özellikle sağlık altyapısının güçlendirilmesine yönelik projelere değinen Yıldız, 500 yataklı devlet hastanesi projesinin Ağrı açısından önemli yatırımlardan biri olduğunu ifade etti.
Yıldız, “Serhat şehrimiz Ağrı, son 24 yılda ülkemizin dört bir yanında yaşanan değişim ve gelişimden payını almıştır. Sağlık alanında hayata geçirilen yatırımlar, eğitim altyapımızın güçlendirilmesi, ulaşım imkânlarımızın geliştirilmesi ve kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalar, şehrimizin geleceğine yapılan önemli yatırımlardır” dedi.
Devam eden projelerin tamamlanması ve yeni yatırımların şehre kazandırılması için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Yıldız, Ağrı'nın ekonomik potansiyelinin geliştirilmesine de önem verdiklerini dile getirdi.
Yıldız, “Bugün de 500 yataklı devlet hastanemiz başta olmak üzere devam eden sağlık yatırımlarımız, eğitim projelerimiz ve şehrimizin ekonomik potansiyelini güçlendirecek çalışmalarımızla Ağrı'mız için gayret göstermeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
“Milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz”
AK Parti teşkilatlarının vatandaşlarla iletişimini sürdürdüğünü belirten İl Başkanı İlhami Yıldız, partisinin Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini söyledi.
Yıldız, “Bizler makamların değil, milletimizin hizmetkârı olmayı esas alan bir siyasi anlayışın temsilcileriyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda, Ağrı'mızın her ilçesinde, her köyünde ve her hanesinde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Partisinin kuruluşundan bugüne kadar görev alan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Yıldız, 24 yıllık süreçte kendilerine destek veren vatandaşlara da şükranlarını iletti.
Yıldız, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“3 Kasım ruhunu yaşatmaya, milletimizin güvenine layık olmaya ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti'mizin tek başına iktidara gelişinin 24. yıl dönümü kutlu olsun.”
Bakmadan Geçme