Süper Loto Çekiliş Sonucu Nasıl Bakılır? 11 Nisan 2024 Süper Loto Kazanan Numaralar! MPİ Süper Loto Saat Kaçta Çekiliyor?

Süper Loto Çekiliş Sonucu Nasıl Bakılır? 11 Nisan 2024 Süper Loto Kazanan Numaralar! MPİ Süper Loto Saat Kaçta Çekiliyor?
11 Nisan 2024 Süper Loto Kazanan Numaralar! MPİ Süper Loto Saat Kaçta Çekiliyor? Süper Loto Çekiliş Sonucu Nasıl Bakılır?

11 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen Süper Loto çekilişinin sonuçları açıklandı. Milli Piyango Online platformu üzerinden duyurulan sonuçlar, kazanan numaraları ortaya çıkardı. Çekilişin yapıldığı gün olan 11 Nisan Perşembe günü, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen Süper Loto çekilişi noter huzurunda tamamlandı ve sonuçlar Milli Piyango TV Youtube kanalı üzerinden yayınlandı.

Süper Loto çekilişleri her salı, perşembe ve pazar akşamları saat 21.30'da canlı yayında gerçekleşiyor. Bu çekilişlerde 1 ile 60 arasındaki sıralı sayı kümesinden 6 şanslı numarayı doğru tahmin edenler büyük ikramiyenin sahibi oluyorlar.

Süper Loto sonuçlarını öğrenmek için www.millipiyangoonline.com adresini ziyaret edebilir, Milli Piyango uygulamasını kullanabilir veya en yakın satış noktalarından bilgi alabilirsiniz. Sonuçların hemen sorgulanabileceği bir ekran için ise tıklayabilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.