Son Dakika: O Şehirde Yaşayanlara Müjde! Tamamen Ücretsiz Olacak, İnanamayacaksınız!

Son Dakika: O Şehirde Yaşayanlara Müjde! Tamamen Ücretsiz Olacak, İnanamayacaksınız!
Son Dakika: O Şehirde Yaşayanlara Müjde! Tamamen Ücretsiz Olacak, İnanamayacaksınız!

Heyecanla okuyun! O Şehirde Yaşayanlara Müjdeli Haber: Bayram Süresince Ücretsiz Ulaşım!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'da yaşayan vatandaşlara bayram öncesi sevindirici bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamaya göre, bayram süresince toplu ulaşım tamamen ücretsiz olacak. Bu karar, İstanbul'da yaşayanların bayram sevincini daha da artıracak nitelikte.

İstanbul'da bayram boyunca toplu ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olacağı duyuruldu. 10-12 Nisan tarihlerini kapsayan Ramazan Bayramı süresince, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri belediyeye bağlı toplu ulaşım araçlarını ücretsiz olarak kullanabilecekler. Bu uygulama, İstanbul'da yaşayanların bayram tatilini daha rahat ve ekonomik bir şekilde geçirmelerini sağlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, olası yoğunlukları önlemek amacıyla bayram süresince ek seferler düzenleyecek. İETT tarafından ek araçlar hizmete alınacak ve metro seferleri bayramın 1. ve 2. günü 06.00-00.00 saatleri arasında sürdürülecek. Bu önlemle birlikte, vatandaşlar bayram süresince daha rahat ve konforlu bir ulaşım imkanına sahip olacaklar.

Ayrıca, 12 Nisan Cuma günü itibarıyla belirli metro hatlarında Gece Metrosu uygulaması başlayacak. M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı/Bağcılar, M2 Yenikapı-Hacıosman, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Samandıra, M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü ve M7 Yıldız-Mahmutbey metro hatları gece seyahat eden vatandaşlara hizmet verecek.

Şehir Hatları vapurları bayram boyunca "Pazar/Resmi Tatil" günleri tarifesi uygulayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Taksileri ise bayram süresince 7/24 hizmet vermeye devam edecek. Bu hizmetlerle birlikte, İstanbul'da bayram süresince deniz yoluyla da kolayca ulaşım sağlanabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bu ücretsiz ulaşım hizmetleri, İstanbul'da yaşayanların bayramı daha keyifli ve stressiz geçirmelerine yardımcı olacak. Bayramın tadını çıkarmak isteyen herkesi ücretsiz toplu ulaşım imkanından faydalanmaya davet ediyoruz!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.