Son Dakika Müjdesi! Emeklilere 4500 TL İlave Zam ve 12.500 TL Ek Ödeme

Son Dakika Müjdesi! Emeklilere 4500 TL İlave Zam ve 12.500 TL Ek Ödeme
Milyonlarca emekliyi sevindirecek haber geldi! Hem ilave zam hem de ek ödeme müjdesi emeklileri sevinçten havalara uçuracak.

Milyonlarca emekliyi sevindirecek haber geldi! Hem ilave zam hem de ek ödeme müjdesi emeklileri sevinçten havalara uçuracak.

4A, 4B ve 4C Emeklilere 4500 TL İlave Zam

Ocak 2024'te yapılan zammın ardından emekliler enflasyondaki artıştan dolayı geçim sıkıntısı yaşamaya başladı. Hükümetten gelen son dakika haberine göre, emeklilerin maaşlarına 4500 TL ilave zam yapılacak. Bu zam, tüm emekliler için geçerli olacak.

Tüm Emeklilere 12.500 TL Ek Ödeme

emekli-mujde-3.jpg

31 Mart'a kadar başvurusunu yapan tüm emeklilere 12.500 TL ek ödeme yapılacak. Bu ek ödeme, Akbank ve Yapı Kredi bankaları tarafından sağlanacak. Emekliler, bu ödemeyi nakit olarak kullanabilecek veya kredi olarak değerlendirebilecek.

Memur Emeklilerine 4500 TL İlave Zam

Memur emeklisi için de önemli bir haber var. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile beraber memur emeklisine 4500 TL ilave zam yapılacak.

SSK ve BAĞ-KUR Emeklilerine 5000 TL'ye Kadar Zam

emekli-mujde-1.jpg

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine de 5000 TL'ye kadar zam yapılması gündemde. Ak Parti'den birçok isim bu zammın yapılmasına yönelik olumlu açıklamalar yaptı.

Emeklilere Seyyanen Zam

Emeklilerin maaşlarına seyyanen zam yapılması da gündemdeki konulardan biri. Seyyanen zam, tüm emeklilere eşit oranda zam yapılmasını ifade ediyor. Bu konuda da net bir açıklama henüz gelmedi.

Son Dakika Gelişmeleri İçin Takipte Kalın

Emeklileri sevindirecek son dakika gelişmeleri için takipte kalmaya devam edin. Emekli maaşları ile ilgili en güncel haberleri sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.