RGYAS Halka Arz Alınır Mı? Rönesans Gayrimenkul Katılım Endeksine Uygun Mu? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

RGYAS Halka Arz Alınır Mı? Rönesans Gayrimenkul Katılım Endeksine Uygun Mu? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?
RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR? RGYAS Halka Arz Alınır Mı? Rönesans Gayrimenkul Katılım Endeksine Uygun Mu?

Rönesans Gayrimenkul Halka Arzı: Kaç Lot Verir ve Katılım Endeksi Uygun mu?

RGYAS Halka Arzında Detaylar: Lot Sayısı ve Katılım Endeksi Değerlendirmesi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayıyla gerçekleşen Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arzı başladı, bu durum yatırımcıları harekete geçirdi. Halka arz günleri 17-18-19 Nisan olarak belirlendi ve yatırımcılar Rönesans Gayrimenkul'ün kaç lot vereceğini merak ediyor.

Rönesans Gayrimenkul'ün halka arz fiyatı 135 TL olarak belirlendi ve BİST kodu RGYAS olarak açıklandı. Halka arzda eşit dağıtım yöntemi kullanılacak ve hisse başına düşen fiyatın 135 TL olması planlanıyor.

Potansiyel yatırımcılar için önemli bir bilgi olan kaç lot verileceği konusunda hesaplamalar yapıldı. 2.000.000 katılımcı durumunda her bir kişiye 13-14 lot düşeceği ve bu lotlar için 1755 -1890 TL arasında bir ücret alınacağı belirtiliyor.

Ayrıca, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin katılım endeksi üzerine yapılan değerlendirme de önem taşıyor. Rönesans Gayrimenkul'ün halka arzı katılım endeksine tam olarak uygun olmayabilir çünkü dağıtılacak lot sayısı 26.685.960 olarak belirlendi ve bu, katılım endeksine uygun değil olduğu yönünde yorumlanıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.