MSÜ sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

MSÜ sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına katılacak adaylar için heyecan dorukta. Sınav giriş yerlerinin açıklanmasını bekleyen adaylar için geri sayım başladı. İşte, MSÜ sınav giriş yerleri hakkında merak edilenler...

MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı, ÖSYM tarafından belirlenen takvime göre 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylar, sınava katılacakları yerleri öğrenmek için sabırsızlanıyorlar.

Sınav giriş belgeleri, sınavdan 10 gün önce ilan edilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yılın uygulamasına bakıldığında, sınav giriş belgeleri 10 gün öncesinde duyurulmuştu. Bu yıl da aynı sürecin takip edilmesi bekleniyor.

Sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Adaylar, sınav giriş belgelerine ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden erişebilirler. T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresine giriş yaparak sınav giriş belgelerini edinebilirler. Belgelerde adayın sınava gireceği merkez, bina ve salon bilgileri yer alacak. Ayrıca, adayların fotoğrafları da belgede bulunacak.

Sınav giriş belgesinde belirtilen salondan başka bir yerde sınava girmek geçersiz kabul edilecektir. Dolayısıyla, adayların belirtilen yerde sınavlarına katılmaları son derece önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.