Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor… Kurtlar Vadisi nerede yayınlanacak!

Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor… Kurtlar Vadisi nerede yayınlanacak!
Türkiye’nin unutulmaz yapımlarından biri olarak tarihe geçen "Kurtlar Vadisi" dizisi yeniden mi yayınlanacak… Kurtlar Vadisi nerede ne zaman yayınlanacak… İşte detaylar…

Dizi dünyasının unutulmaz yapımlarından biri olan "Kurtlar Vadisi," yeni bölümleri ve kadrosuyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Uzun yıllardır televizyon tarihine damgasını vuran dizi, Exxen dijital platformunda yeni bir solukla hayranlarıyla buluşacak. Yapımın yeni ismi "Kurtlar Vadisi Kaos" olarak duyuruldu ve Exxen'de izleyiciyle buluşacağı iddia edildi.

Başroldeki karakter "Polat Alemdar"ı canlandıran Necati Şaşmaz, yeni dizide de aynı rolle seyircilerin karşısına çıkacak. Yayın tarihi henüz netleşmeyen "Kurtlar Vadisi Kaos"un kadrosunda ise Erhan Ufak, Erkan Sever, Hakan Boyav, Ayşegül Çınar gibi başarılı isimlerin yer alacağı konuşuluyor.

Dizinin senaristleri Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz ile 4 sezon boyunca konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın, geçtiğimiz sene bir mekanda buluşarak uzun süren bir toplantı gerçekleştirmişti.

Heyecanla beklenen "Kurtlar Vadisi Kaos," Exxen platformunda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.