Kılıçdaroğlu 28 Temmuzda Ağrı’ya gelecek

Kılıçdaroğlu 28 Temmuzda Ağrı’ya gelecek
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Temmuzda Ağrı’ya gelecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ağrı programı öncesinde çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı’ya gelen CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, CHP Ağrı İl Başkanlığında basın mensupları ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Ağrı programı hakkında açıklama yapan CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Ağrı programının havayolu ulaşımı nedeni ile 4 gün süre ile öne alındığını belirterek: “CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin yaptığı açıklamada: “Bizler Genel Başkanımızın saha ekibi olarak bu gün Ağrı’dayız. Genel Başkanımız 28 Temmuz günü Ağrı’da olacak. O gün gün boyu Ağrı’da programlarımız olacak. Bu nedenle bu gün bizler buradayız. Genel Başkanımız Iğdır üzerinden Ağrı’ya gelecek. Önce Doğubayazıt’ta bir programı olacak. Ardından da Ağrı merkeze gelecek. Programımızın içeriğinde, STK temsilcileri, muhtarlar, gazeteciler ve kanaat önderleri ile buluşma olacak. Sahada bir toplantımız olacak. Bu sebeple buradayız. Ülkemizin ciddi sorunları var. Çiftçinin sorunları var. Ekonomi sorunlu, hayvancılık yapan sorunlu. Bizde bu sebeple bu kapsamda Türkiye’yi dolaşıyoruz. İl il bölge bölge Genel Başkanımız her hafta bir ilde olacak. Bu hafta da Ağrı’ya gelecek. Programımız kapsamında Ağrı’yı gezip dolaşacağız. Daha önce Ağrı programımız ayın ikisi olarak açıklanmıştı ancak zaman zaman bu şekilde değişiklikler olabiliyor. O tarihte Erzurum da olacağız. Program hava ulaşımı sebebi ile 4 gün süre ile öne çekildi. O yüzden 28 Temmuz da olacak. Bu tarihe kadar bizlerde STKlar, muhtarlar ve vatandaşlarımızı dolaşıp sorunlarını dinleyeceğiz.” Dedi.

‘Ağrı’nın sorunlarının çözümü noktasında çözüm reçetelerimiz hazır’

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere de konuşmasında Ağrı’da işsizliğin çok fazla olduğunu dile getirerek: “ Ağrı Türkiye de işsizliğin en fazla olduğu illerden bir tanesi. Bizler Ağrı’nın sorunları biliyoruz. Ağrı’nın sorunlarının çözümü noktasında çözüm reçetelerimiz hazır. İnşallah ilk seçimde iktidara geldiğimizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak Ağrı’nın sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ağrı Türkiye’de önemli bir tarihsel mirasa sahip. Turizm anlamında da önemli bir potansiyeli var. Asya’yı Avrupa’ya bağlayan yol kavşaklarında bulunuyor. Ancak yatırımlardan nasibini alamamış. İnşallah bizler bütün bu eksiklikleri gezip, görüp rapor edeceğiz ve sorunları çözeceğiz.” İfadelerini kullandı.

‘Hep birlikte planlama yapalım.’

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alman ise Ağrılılara çağrıda bulunarak, şunları söyledi:

“ Bende Ağrılı hemşerilerimizi Genel Başkanımızı dinlemeye ona sorular sormaya davet ediyorum. Buyursun gelsinler. Gelen Başkanımıza sorular sorsunlar. Ülkemizle ilgili bizimle ilgili, geleceğimizle ilgili ne planları var. Bizimle paylaşsınlar. Hep birlikte planlama yapalım.”

whatsapp-image-2022-07-26-at-12-56-23-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.