Ağrı'da köy okullarında 23 Nisan Coşkusu sürüyor

Ağrı'da köy okullarında 23 Nisan Coşkusu sürüyor
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın üçüncü günü Ağrı'da coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, köyde yaşayan çocuklara yönelik düzenlenen konsere katılarak onlarla keyifli vakit geçirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın üçüncü günü Ağrı'da coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, köyde yaşayan çocuklara yönelik Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen konsere katılarak onlarla keyifli vakit geçirdi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, öğretmenler ve köy çocuklarının da katıldığı konserde neşeli müzikler eşliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek de çocuklarla birlikte oyunlara katılarak mutluluklarına ortak oldu. Köy çocuklarına sevgiyle yaklaşan Kökrek, emeği geçenlere teşekkürlerini sunarken, köyde okumanın önemine dikkat çekti.

koy.jpg

Konserin ardından köy çocukları yemeğe, sinemaya ve parka götürülerek bayram coşkusu doyasıya yaşandı. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yaptığı açıklamada, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı köylerimizdeki çocuklarımızla da birlikte büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle köy çocuklarımızla bir araya gelerek onlarla eğlenmek, onların mutluluğuna ortak olmak bizim için büyük bir keyif. Ayrıca köyde okumanın önemini vurgulamak ve bu konuda farkındalık yaratmak istedik. Bu vesileyle bu güzel bayramı bir kez daha tüm çocuklarımıza ve milletimize kutluyorum." dedi.

koy1.jpg

Köy çocukları da Kökrek'e ve emeği geçenlere teşekkür ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutulmaz bir şekilde kutladıklarını ifade ettiler.

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.