Eczacıbaşı Dynavit - Imoco Volley ŞİFRESİZ CANLI İZLEME YAYIN BİLGİSİ, Eczacıbaşı Dynavit - Imoco Volley nereden şifresiz izle

Eczacıbaşı Dynavit - Imoco Volley  ŞİFRESİZ CANLI İZLEME YAYIN BİLGİSİ, Eczacıbaşı Dynavit - Imoco Volley  nereden şifresiz izle
Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselmek için nefes kesen bir mücadeleye hazırlanıyor. İtalya'nın güçlü temsilcisi Imoco Volley karşısında gerçekleşecek olan yarı final rövanş maçı büyük heyecana sahne olacak.

Eczacıbaşı Dynavit – Imoco Volley maçı, 20 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da gerçekleşecek. Karşılaşma, İstanbul’da bulunan Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak ve heyecan dolu anlar, Red Bull TV kanalı üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Finale Yükselme Hedefi

Eczacıbaşı Dynavit, İtalya’da oynanan ilk karşılaşmayı 3-2 kaybetmiş olsa da, rövanş maçından 3-0 veya 3-1 galip ayrılması halinde finale yükselecek. Turuncu-beyazlıların 3-2 kazanması durumunda ise tur, altın set ile belirlenecek. Kadın voleybolunda ülkemizi temsil eden Eczacıbaşı Dynavit, taraftarlarını heyecan dolu bir müsabakaya davet ediyor.

Hakem Bilgileri

Maçın yönetimini, Portekiz’den Ricardo Ferreira ve İspanya’dan Maria de las Olas Rodriguez Machin hakem ikilisi üstlenecek. Bu deneyimli hakemlerin yönetimindeki mücadelede adaletin sağlanacağına dair güven tam.

Türk voleybolunun köklü takımlarından Eczacıbaşı Dynavit, şimdiye kadar gösterdiği performansla adından söz ettirirken, Imoco Volley karşısında alacağı sonuçla finale yükselme umudunu sürdürmekte kararlı. Taraftarlar, bu kritik mücadeleyi heyecanla beklerken, Eczacıbaşı Dynavit kadrosu da sahaya galibiyet için çıkacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.