Cübbeli Ahmet Hoca Kimdir? Ahmet Mahmut Ünlü Aslen Nereli, Kaç Yaşında?

Cübbeli Ahmet Hoca Kimdir? Ahmet Mahmut Ünlü Aslen Nereli, Kaç Yaşında?
Ahmet Mahmut Ünlü, geniş kitlelerce Cübbeli Ahmet olarak tanınan bir dini liderdir. İşte Cübbeli Ahmet Hoca hakkında detaylar:

Ahmet Mahmut Ünlü, geniş kitlelerce Cübbeli Ahmet olarak tanınan bir dini liderdir. Peki cübbeli ahmet hoca'nın eşi mine ünlü kimdir, cübbeli ahmet hoca'nın ilk eşi, cübbeli ahmet hoca'nın mal varlığı, cübbeli ahmet hoca'nın eşi mine ünlü kaç yaşında, cübbeli ahmet hoca'nın oğlu evlendi, cübbeli ahmet hoca'nın çocukları, Cübbeli Ahmet Hoca ne mezunu ,cübbeli ahmet hoca'nın eşi büşra kimdir? İşte Cübbeli Ahmet Hoca hakkında merak edilen tüm soruların cevabı haberimizde..

AHMET MAHMUT ÜNLÜ KİMDİR?

Ahmet Mahmut Ünlü, 27 Şubat 1965 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Çocukluk yıllarında cübbeye ilgi duymasıyla Cübbeli Ahmet olarak tanınmaya başlanmıştır. Nakşibendi Tarikatının İsmailağa Kolu'nda liderlik yapmış olan Mahmut Ustaosmanoğlu tarafından özel olarak eğitilmiştir. 17 yaşındayken hacca gitmiş ve ileri derecede şeker hastası olduğu tespit edilince askerlikten muafiyet almıştır. İstanbul'a dönüşünden sonra Kefevî Camii İmamı Mustafa Kılıç'tan 6 ayda hafızlığını tamamlamıştır. İsmailağa Camisinde kurduğu ders halkalarında 10 sene içerisinde birçok kişiyi yetiştirmiştir. Ayrıca Fatih Hak ve Hizmet Vakfı'nı kurmuştur. Ahmet Mahmut Ünlü'nün iki eşi ve 8 çocuğu bulunmaktadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum