Canan Karatay pürüzsüz cildin sırrını açıkladı

Canan Karatay pürüzsüz cildin sırrını açıkladı
Sağlıklı yaşam ve doğal beslenme konusunda uzmanlaşmış olan Prof. Dr. Canan Karatay, pürüzsüz, ışıl ışıl ve lekesiz bir cilt için önemli bir öneride bulundu.

Ünlü beslenme uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, cildinin güzelliği ve enerjisinin sırrını açıkladı. Karatay, yıllardır tercih ettiği yeşil kalıp sabunun cildi için mucizeler yarattığını belirtti. Amerika'da dahi bu sabunu tercih etmeye devam ettiğini vurgulayan Karatay, "Misafirlerim benden sadece yeşil kalıp sabun istemeye başladılar." dedi.

Zeytinyağlı sabun, doğal yapısıyla cildi derinlemesine temizlerken, cildin yağ dengesini koruyarak nemlendirme özelliği taşır. Bu sayede cilt, dolgun ve parlak bir görünüm kazanır. Aynı zamanda, sabunun cildi yumuşak ve pürüzsüz hale getirme özelliği cilt kuruluğunu engeller.

Cilt Sorunlarıyla Mücadelede Etkilidir

Zeytinyağlı sabunun doğal antiseptik özellikleri, sivilce ve akne gibi cilt sorunlarıyla mücadelede etkili olurken, cilt tonu eşitsizliklerini gidermeye yardımcı olur. Ayrıca, antioksidanlar bakımından zengin olması yaşlanma belirtilerini en aza indirgeme özelliği taşır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.