Bugün Belli Oldu: Emeklilere Müjdeli Haber!

Bugün Belli Oldu: Emeklilere Müjdeli Haber!
Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, emekliler için sevindirici haberler peş peşe gelmeye devam ediyor.

Emeklilere Sevinç Kaynağı: Promosyon Ödemesi

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, emekliler için sevindirici haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Son gelen bilgilere göre, emekli aylığı alan vatandaşlara özel bir promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. Bu promosyon ödemesinin miktarı ve ödeme detayları merak konusu olurken, ING Bank resmi internet sitesinden yapılan duyuru ile merak edilen sorulara yanıt verildi.

15 Bin TL'ye Kadar Nakit Promosyon Fırsatı

ING Bank tarafından yapılan "Avantajlı promosyon fırsatıyla ING’ye hoş geldiniz" başlıklı açıklamada, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan maaş alan emeklilere yönelik özel bir nakit promosyon kampanyası duyuruldu. Bankanın açıklamasına göre, emekli maaşını ING'ye taşıyanlar, maaş miktarına göre 10 bin TL'ye varan ek koşulsuz nakit promosyon kazanma şansına sahip olacaklar. Bu kampanya ile birlikte, otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi halinde 5 bin TL'ye varan ek nakit promosyonla toplamda 15 bin TL'ye varan nakit promosyon elde etme imkanı sunuluyor.

Maaş Miktarına Göre Değişen Promosyon Miktarları

ING Bank'ın kampanyası kapsamında yapılacak ödemeler, emeklilerin maaş miktarlarına göre farklılık gösteriyor. Detaylı bir şekilde sıralanan ödeme planına göre:

  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olanlar için 7.000 TL,
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olanlar için 9.000 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri maaşı olanlar için ise 10.000 TL nakit promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

Son Başvuru Tarihi: 31 Mart

Kampanyanın 10 Ocak'ta başladığı ve 31 Mart 2024'e kadar süreceği bilgisi paylaşıldı. Bu tarihler arasında kampanyaya dahil olmayan emeklilerin, sonrasında promosyon fırsatından yararlanamayacağı belirtildi. Ek olarak, otomatik fatura ödeme talimatı vererek ek 5 bin TL promosyon kazanma fırsatı da emeklilere sunulmakta. Detaylı bilgi ve başvuru için ING Bank'ın internet sitesi ziyaret edilebilir. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum