Berber ve Kuaförler, Kurban Bayramı öncesi işlerin durgunluğundan dert yandı

Berber ve Kuaförler, Kurban Bayramı öncesi işlerin durgunluğundan dert yandı
Koronavirüs salgınından dolayı berber ve kuaförler müşterilerinin azaldığını söylüyor.

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte insanlar bayrama tıraş olmuş bir şekilde girebilmek için berberlerin yolunu tutuyor. Ancak Koronavirüs tedbirleri kapsamında berber ve kuaför salonları randevu sistemiyle çalıştıkları için birçok müşterisini bekletmek zorunda kalıyor.

Koronavirüs salgınından dolayı müşterilerine randevu vererek çalıştıklarını söyeleyen Ağrılı kuaför Mehmet Salih Yıldız: "Bu hastalık çıkmadan önce işlerimiz çok yoğundu. Bu hastalıktan sonra insanların çoğu korktuğu için berbere dahi gelmiyor. Gelen müşterilerimize de randevu veriyoruz randevu günü gelen müşterilerimizi tıraş ediyoruz. Aynı anda en azla 3 kişiyi tıraş edebiliyoruz zaten." dedi.

'Tek kullanımlık malzemeler kullanıyoruz'

Tıraş ettikleri müşteriler kalktıktan hemen sonra genel bir temizlik yapmaya özen gösterdiklerini belirten kuaför Yıldız: " Tıraş bittikten sonra hemen koltukları siliyoruz. Daha sonra kullandığımız makine, makas ve tarak gibi malzemeleri tek tek yıkıyoruz. Zaten önlük ve havlu gibi malzemelerimizin çoğu tek kullanımlık malzemeler. Bu aparatlarımızı tıraş işlemlerimiz bittikten sonra çöpe atıyoruz. ." ifadelerini kullandı.

berber-1.jpgberber-2.jpgberber-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.