Akbank Kart Sahipleri İçin Müjdeli Gelişme! Banka Kartınıza Hiçbir Şartta Geri Ödemeli Olarak 2.000 TL Yatırılacak! İşte Detayla

Akbank Kart Sahipleri İçin Müjdeli Gelişme! Banka Kartınıza Hiçbir Şartta Geri Ödemeli Olarak 2.000 TL Yatırılacak! İşte Detayla
Dikkat çeken bir açıklama geldi! Akbank, müşterilerine özel bir indirim kampanyası düzenledi.

Bu kampanya ile herkes 2000 TL kazanacak. Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, market ve gıda sektörlerinden yapılacak harcamalara özel indirimler sunulacak. Mobilden Akbanklı olup Axess veya Wings’e başvuran herkes, %50'ye varan toplamda 2000 TL'ye kadar indirim kazanabilecek.

Başvuru ve Katılım Süreci: 2000 TL İndirim Fırsatı

Kampanyaya katılmak için, 31 Mart'a kadar mobilden Akbanklı olma sürecini tamamlayan ve Axess veya Wings karta başvuran kişiler faydalanabilir. Başvuruların onaylanması durumunda, 15 Nisan'a kadar %50 indirimden yararlanılabilir.

Kampanyadan Kimler Yararlanabilir? Detaylar ve Notlar

Kampanyadan yararlanacak olanlar arasında, mobilden veya şubeden Akbanklı olanlar, yeni kredi kartı başvurusu yapacaklar, ya da mevcut Axess ve Wings kart sahipleri bulunuyor. Kampanyadan kazanılan indirimler, işlem yapıldığı gün kartlara otomatik olarak yüklenecek. Ayrıca, Axess ve Wings kredi kartı sahipleri 1 yıl boyunca kart ücreti ödemeyecekler. Ancak, kampanyanın bireysel bazda gerçekleşeceği ve bazı kriterlerin bulunduğunu unutmamak önemlidir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.