Güroymak Belediyesi ve Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Bir Araya Geldi

Güroymak Belediyesi ve Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Bir Araya Geldi
Güroymak Belediyesi ve Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Bir Araya Geldi

Güroymak Belediyesi, Belediye Başkan V. Mehdi SUBAŞI'nın öncülüğünde, İlçe Kaymakamı ve İlçe Protokolü, Ak Parti Bitlis ve Güroymak İlçe Teşkilatı, İlçe Şehit ve Gazi Aileleri Derneği heyeti ile birlikte Gölbaşı Belediyemizde düzenlenen Güroymak Güvenlik Korucuları Şehit Ve Gazi Aileleri İle Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği açılış merasimine katıldı.

Merasimde bir konuşma yapan Belediye Başkan V.Mehdi SUBAŞI, derneğin şehit ve gazi ailelerine destek olmak için önemli bir adım olduğunu belirterek, "Güroymak'ın kahraman evlatları olan güvenlik korucularımızın şehit ve gazi ailelerine her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bu dernek de bu desteğimizi daha da güçlendirecek. Derneğin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

440873803-991962372449213-1565651213355220853-n.jpg

İlçe Kaymakamı da konuşmasında derneğin şehit ve gazi ailelerinin bir araya gelmesi ve dayanışma içinde olması için önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, derneğe her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından dernek binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine katılan şehit ve gazi aileleri de derneğin kurulmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Güroymak Güvenlik Korucuları Şehit Ve Gazi Aileleri İle Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, şehit ve gazi ailelerine maddi ve manevi destek olmak, onların sorunlarını çözmek ve sosyal hayata katılımlarını sağlamak için çalışmalar yürütecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.