AK Parti’nin İstanbul mitingi ne zaman? Osman Nuri Kabaktepe açıkladı!

AK Parti’nin İstanbul mitingi ne zaman? Osman Nuri Kabaktepe açıkladı!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ülke TV'de katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ülke TV'de katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Seçimler öncesinde İstanbul'da düzenlenecek olan büyük mitingin tarihini duyuran Kabaktepe, parti çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Kabaktepe, AK Parti'nin İstanbul'da düzenleyeceği büyük miting için tarih belirlediğini ifade etti. Programda yaptığı açıklamada, "Bizim geleneğimizde seçimden önceki son pazar günü Cumhurbaşkanımızın katılımıyla büyük İstanbul mitingimizi yapıyoruz." diyerek, mitingin tarihiyle ilgili bilgi verdi.

Ayrıca, AK Parti'nin İstanbul'daki saha çalışmaları hakkında da konuşan Kabaktepe, ev ziyaretlerinin devam ettiğini ve 31 Mart'a kadar 5 milyonu bulan hane kapısını ziyaret etmeyi hedeflediklerini belirtti. Bu hafta içinde 500 bin hanenin ziyaret edileceğini vurguladı.

AK Parti'nin İstanbul'da yapacağı büyük mitingin tarihi ve konsepti, seçim öncesindeki son pazar günü Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla gerçekleşeceği belirtildi. Kabaktepe, seçim öncesi İstanbul'da yapılacak mitingin, parti için önemli bir etkinlik olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.