ABD'de Hayatını Kaybeden Sosyal Medya Fenomeni Yağmur Taktaş'ın Ölümüyle İlgili Şok Edici İddialar!

ABD'de Hayatını Kaybeden Sosyal Medya Fenomeni Yağmur Taktaş'ın Ölümüyle İlgili Şok Edici İddialar!
ABD'de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili teyzesi K.C. tarafından şok edici iddialarda bulunuldu.

ABD'de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili teyzesi K.C. tarafından şok edici iddialarda bulunuldu. Taktaş'ın, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını, darbedilip tutulduğu yerde aç bırakıldığını ve sevgilisinin kıskançlığı yüzünden kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını öne sürdü.

Sevgilisi Uyuşturucuya Alıştırdı mı?:

K.C., yeğeninin ölümüyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Taktaş'ın ressam sevgilisi A.C.F. tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ve darbedilip tutuklu bulunduğu yerde aç bırakıldığını öne sürdü. Taktaş'ın kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilmişti.

Kıskançlıktan Kaş ve Saç Kazındı mı?:

K.C. ayrıca, A.C.F.'nin kıskançlığı yüzünden Taktaş'ın kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını iddia etti. A.C.F.'nin Taktaş'ı Türkiye'ye dönmek istemesine rağmen izin vermediğini, sürekli vurduğunu ve kötü davrandığını anlattı. Taktaş'ın son dönemlerde ağır darbe aldığı ve dalağının alındığı da belirtildi.

Hukuk Mücadelesi Başladı:

Taktaş'ın ailesi, avukatları aracılığıyla A.C.F.'den şikayetçi oldu. Hem ABD'de hem de Türkiye'de hukuk mücadelesi başlatıldı. Kesin ölüm nedeninin otopsi sonucunda belirleneceği ve bu sürecin 4-5 ay sürebileceği belirtildi.

Yağmur Taktaş Kimdi?:

Yağmur Taktaş, "İşte Benim Stilim" isimli televizyon yarışmasıyla ünlenmiş ve Adanalı bir sosyal medya fenomeni olarak tanınmıştı. 3 Nisan'da ABD'de fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve maalesef hayatını kaybetti. 20 Nisan'da Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Ailesi ve sevenleri, adaletin yerini bulmasını bekliyor.

abd-de-hayatini-kaybeden-yagmur-taktas-in-teyzesi-17262881-1998-m.webp

"TÜRKİYE'DE DE ŞİDDET SÜRÜYORDU"

K.C., Türkiye'de yaşayan ve kimliğinin açıklanmasını istemeyen teyzesi, Yağmur Taktaş'ın Türkiye'ye döndüklerinde de şiddetin devam ettiğini söyledi. Taktaş'ın sevgilisiyle geçen yıl ağustos ayında tatil amaçlı ABD'ye gittiğini ancak geri dönmediğini aktardı.

CEP TELEFONU KULLANMASINA İZİN VERMİYORDU

abd-de-hayatini-kaybeden-yagmur-taktas-in-teyzesi-17262881-1329-m.webp

Taktaş'ın sevgilisinin cep telefonu kullanmasına genellikle izin vermediğini belirten K.C., yeğeninin psikolojisinin her geçen gün kötüye gittiğini ve adeta paranoyak olduğunu ifade etti. Taktaş'ın teyzesi, "Yeğenimi öldüresiye dövdü, dalağını kaybetti. Türkiye'deyken de bu şiddet sürüyordu. Yağmur yanına gitmeyince sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıp, kötü fotoğraflarını paylaşıyordu." şeklinde konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.