Ziraat Bankası Müşterilerine Müjde! Son 4 Gün Kaldı!

Ziraat Bankası Müşterilerine Müjde! Son 4 Gün Kaldı!
Ziraat Bankası, müşterilerini sevindirecek bir kampanya ile tekrar karşınızda! Korkmaz markasında yapacağınız alışverişlerde geçerli olan bu kampanya, 27 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek. 4 gün sonra sona erecek bu fırsatı kaçırmayın!

Ziraat Bankası, müşterilerini sevindirecek bir kampanya ile tekrar karşınızda! Korkmaz markasında yapacağınız alışverişlerde geçerli olan bu kampanya, 27 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek. 4 gün sonra sona erecek bu fırsatı kaçırmayın!

Kampanya Kapsamı:

  • Kampanya, 22 Eylül 2023 tarihinde başlamış olup 27 Mart 2024 tarihinde sona erecektir.
  • Kampanyadan yararlanmak için Ziraat Bankası Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Korkmaz'da 2-7 taksitli alışveriş yapmanız gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında Bankkart'ınız ile yapacağınız 2-7 taksitli işlemlere +3 taksit eklenmektedir.

Örnek:

  • 1.000 TL tutarında bir alışverişi 5 taksitli olarak Bankkart'ınız ile yaparsanız, toplamda 8 taksit halinde ödeme yapabilirsiniz.
  • 2.000 TL tutarında bir alışverişi 3 taksitli olarak Bankkart'ınız ile yaparsanız, toplamda 6 taksit halinde ödeme yapabilirsiniz.

Kampanyadan Yararlanmak İçin:

  • Kampanyadan yararlanmak için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.
  • Kampanya süresi içerisinde Bankkart'ınız ile Korkmaz'da 2-7 taksitli alışveriş yapmanız yeterlidir.

Kaçırmayın!

Ziraat Bankası'nın Korkmaz için özel olarak sunduğu bu kampanyadan yararlanmak için son 4 gün kaldı! Hemen en yakın Korkmaz mağazasına gidin ve Bankkart'ınız ile avantajlı alışverişin keyfini çıkarın!

Banka resmi web sitesi üzerinden şu paylaşımı yaptı:

ekran-goruntusu-2024-03-23-170530-min.png

KAMPANYAYA KATILMAK İSTEYENLER

Kampanyaya katılmak isteyenler için detaylar belli oldu. Ziraat Bankası yaptığı açıklamasında koşulları şu şekilde sıraladı:

“Kampanya kapsamında 2-7 taksitli ödemelerde +3 taksit seçmeli olarak kart sahibine sunulacaktır.

Kampanyadan yararlanabilmek için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunmaktadır.

Artı taksit kampanyası sadece Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Bankkart yetkili üye işyerlerinde 2-7 taksitli işlemlerde geçerlidir.

Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir.

Kampanyalı işleminize ilişkin detaylı bilgi slip üzerinde bulunacak olup, seçilen + taksit koşuluna ilişkin sonradan değişiklik yapılmayacaktır.

Taksit sayısının toplamı, ilgili sektör için yasal düzenlemeler ile belirlenen taksit sayısını aşamayacaktır”

FARKLILIK GÖSTEREBİLİYOR

Ziraat Bankası aynı zamanda resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında bireysel ve ticari kartlar için uygulanan azami taksit sayısının yasal düzenlemelere göre farklılık gösterebileceği belirtildi. Kampanyaya katılmak isteyenler için kampanyanın 27 Mart gecesi 23.59’da sona ereceği belirtildi. Kampanya koşullarını sağlayanlar kampanyadan faydalanabilecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.