Youtube video durdurulduğunda da reklam gösterecek

Youtube video durdurulduğunda da reklam gösterecek
YouTube, kullanıcıların fazla reklam gösteriminden dolayı eleştirdiği bir durumun üstesinden gelmek için yeni bir adım atıyor.

Çevrimiçi video paylaşım ve sosyal medya platformu olan YouTube, şimdi de videolar duraklatıldığında ekranda reklam gösterecek.

Google'ın Alphabet'e ait olan YouTube'un finansal durumunu değerlendirdiği bir toplantıda konuşan Philipp Schindler, bu yeni reklam stratejisinin olumlu geri dönüşler aldığını belirtti. Schindler, YouTube'un bu duraklatma reklamlarının markalar için güçlü bir yükseliş sağladığını ve reklamverenlerden premium fiyatlar talep ettiğini ifade etti.

YouTube, bu yeni reklam formatını geçen yıl belirli bölgelerde denemeye başlamıştı. Bu denemelerde, bir video duraklatıldığında ekranın bir köşesinde reklamın görüneceği ifade edilmişti.

Schindler'a göre, bu yeni reklam formatı öncelikle akıllı televizyonlarda kullanılmaya başlanacak. Ancak, YouTube'un bu yeni reklam stratejisinin tam olarak ne zaman yaygınlaşacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.