Vali Karakaya'dan Anneler Günü Ziyaretleri

Bitlis Valisi Ahmet Karakaya ve eşi Özlem Karakaya, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde özel annelere hem minnet hem de sevgi mesajları iletildi.

İlk ziyaret, özel gereksinimli birey Yiğit Hamza Güzeltaş’ın annesi Nazlı Güzeltaş’a yapıldı. Vali Karakaya, Nazlı Güzeltaş ile bir süre sohbet ederek Anneler Günü’nü kutladı. Fedakârlığı ve sevgisi dolayısıyla teşekkürlerini ileten Karakaya, tüm annelerin toplum için taşıdığı değerin altını çizdi.

Vali Karakaya'dan Anneler Günü Ziyaretleri

İkinci durak ise Şehit Güvenlik Korucusu İzzettin Bal’ın eşi Nezife Bal oldu. Şehit annesine ve ailesine duyulan derin saygıyı ifade eden Vali Karakaya, şehitlerin geride bıraktığı emanetlerin devletin en kıymetli değerlerinden biri olduğunu vurguladı. Karakaya, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirtti.

Vali Karakaya'dan Anneler Günü Ziyaretleri

Ziyaretlere Vali Yardımcısı Kübra Sivaslıoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vefa Akdoğan ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Maşallah Çiçek de eşlik etti.

Vali Karakaya'dan Anneler Günü Ziyaretleri

 

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme