Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman final yapıyor?

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman final yapıyor?
Üç Kız Kardeş dizisinin sadık takipçileri, yeni bölümleri heyecanla beklerken, dizinin geleceğiyle ilgili meraklarını gidermek istiyor. Üç Kız Kardeş final mi yapacak, yoksa devam edecek mi?

82. bölümde Kalender Ailesi, yeniden eski huzurlarına kavuşuyor! Derya ve Kartal'ın nikah günü yaklaşırken, bir yangın haberi herkesi dehşete düşürüyor. Rüçhan'ın zafer sandığı haberle Türkan ve Somer'in yaşam mücadelesi alev alıyor. Özer ve Rüçhan'ın öfkesini kullanmaya çalışan Sevilay, planlarına Müjgan'ı da dahil ederken, Dönüş'ün hastalığı yeniden nüksetiyor. Kızlar, babalarını Müjgan'dan korumak için son çarelerini deniyorlar.

Ancak, Üç Kız Kardeş dizisinin geleceği hakkında kötü haber var gibi görünüyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İnci ve Ali Gündoğdu'nun Süreç Film şirketi, dizinin 84. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Ayvalık'ta çekilen dizi, hayranlarını duygusal bir veda ile karşılayacak.

Üç Kız Kardeş dizisinin final yapacak olması, izleyiciler arasında üzüntüye sebep olsa da, dizinin yaşattığı duygusal anılar ve unutulmaz sahnelerle hafızalarda yer edineceği şüphesiz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.