• Haberler
  • Ağrı
  • Taşlıçay'ın kadın kaymakamı gönüllere dokunuyor

Taşlıçay'ın kadın kaymakamı gönüllere dokunuyor

Taşlıçay Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, bayram kapsamında şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek gönüllere dokundu.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde görev yapan Kaymakam Kübra Baka Kılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor. İlçede düzenlenen bayramlaşma programının ardından sahaya inen Kaymakam Kılıç, şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Gazi Ahmet Yıldırım’ı evinde ziyaret eden Kaymakam Kılıç, gazimizin bayramını tebrik ederek hal ve hatırını sordu.

Kaymakam Kılıç, daha sonra aziz şehidimiz Güvenlik Korucusu Ömer Kaya’nın kıymetli ailesini ziyaret ederek, şehidimizin hatırasını saygı ve minnetle andı.

Program çerçevesinde ayrıca şehidimiz Jandarma Er Kemal Ayhan’ın ailesini de ziyaret eden Kaymakam Kılıç, devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu vurguladı.

Ziyaretlerde ailelerle yakından ilgilenen Kaymakam Kılıç, bayramların birlik, beraberlik ve vefa duygularının en yoğun yaşandığı özel günler olduğunu ifade etti.

Taşlıçay'ın kadın kaymakamı gönüllere dokunuyor

Kaymakam Kübra Baka Kılıç ziyaretlerde yaptığı açıklamada, bayramların yalnızca bir kutlama değil aynı zamanda vefa, birlik ve dayanışmanın en güçlü şekilde hissedildiği özel günler olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Şehitlerimiz bu vatan için canlarını feda ederek bizlere en kutsal emaneti bıraktılar. Onların kıymetli aileleri ve gazilerimiz bizler için her zaman baş tacıdır. Devlet olarak her zaman yanlarında olmaya, onların acılarını paylaşmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.

Bayramlar, kırgınlıkların sona erdiği, gönüllerin birleştiği ve kardeşlik duygularının güçlendiği müstesna zamanlardır. Bu anlamlı günlerde özellikle şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret etmek, onların hayır dualarını almak bizim için büyük bir sorumluluk ve aynı zamanda bir onurdur.

Bizler sadece bayramlarda değil, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Taşlıçay’da gönül bağı kurduğumuz her haneye ulaşmaya, her kapıyı çalmaya gayret edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur.

Bu vesileyle başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.”

Taşlıçay’da vatandaşlarla kurduğu samimi iletişimle dikkat çeken Kaymakam Kübra Baka Kılıç’ın bu ziyaretleri, ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.

Taşlıçay'ın kadın kaymakamı gönüllere dokunuyor

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme