Ağrı'da gençler kapıları bu kez iyilik için çaldı
Ağrı Gençlik Merkezi gönüllüleri, gençlik liderleriyle birlikte aileleri evlerinde ziyaret ederek sohbet etti ve kuşaklar arası dayanışmayı güçlendirmeye yönelik bir buluşma gerçekleştirdi.
Haberin Özeti
- • Ağrı Gençlik Merkezi gönüllüleri ve gençlik liderleri, aileleri evlerinde ziyaret ederek kuşaklar arası dayanışmayı güçlendirdi.
- • Gençler, bu ziyaretlerle toplumsal sorumluluk bilincini geliştirmeyi ve toplumsal dayanışmaya doğrudan katılmayı amaçladı.
- • Evlerde ailelerle sohbet edip aynı sofrayı paylaşan gönüllüler, merkezin gönüllülük faaliyetlerini yaygınlaştırdı.
Ağrı Gençlik Merkezi bünyesinde gönüllülük faaliyetlerine katılan gençler, bu kez aile ziyaretleri için bir araya geldi. Gençlik liderlerinin eşlik ettiği gönüllüler, ailelerin evlerine konuk olarak aynı sofrayı paylaştı.
Gençlerin toplumsal sorumluluk bilincini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, ailelerle sohbet edilerek birlikte vakit geçirildi. Gönüllü gençler, günlük yaşamın içerisinde insanlarla doğrudan iletişim kurmanın ve farklı kuşaklarla bir araya gelmenin bir örneğini yaşadı.
Aile ziyaretleriyle gönüllülük çalışmaları evlere taşındı
Ağrı Gençlik Merkezi tarafından yürütülen gönüllülük faaliyetleri kapsamında gençler, merkezde düzenlenen etkinliklerin dışında da sosyal çalışmalara katılıyor. Aile ziyaretleri ise gençlerin toplumsal dayanışmaya doğrudan katılmasını amaçlayan faaliyetler arasında yer alıyor.
Gençlik liderlerinin rehberliğinde gerçekleştirilen buluşmalarda, ailelerle kurulan iletişim ve birlikte geçirilen zaman ön planda tutuldu. Ziyaretlerin hangi mahallelerde yapıldığı ve kaç aileye ulaşıldığına ilişkin ise ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.
Ağrı Gençlik Merkezi, gönüllü gençlerin gerçekleştirdiği aile ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Gönülden gönüle köprüler kuran gönüllülerimizle aile ziyaretlerindeyiz. Hayatın her alanında sorumluluk sahibi olan gençlerimiz, gençlik liderlerimizle birlikte ailelerimize misafir olarak gönül sofralarında buluştular.”
Bakmadan Geçme

