Survivor Ronaldinho İle Nagihan Arasında Neler Oluyor? Sakin Ol!

Survivor Ronaldinho İle Nagihan Arasında Neler Oluyor? Sakin Ol!
Survivor yarışmasına katılan eski Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, kendisi gibi yarışmacı olan Nagihan'ı uyardı: Sakin ol

Survivor All Star programına konuk olarak katılan eski Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, dün akşam yayınlanan bölümde verdiği açıklamalar ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Yarışma öncesinde diğer yarışmacılarla bir araya gelen Ronaldinho, son zamanlarda tartışmalara karışan Nagihan'a yönelik olarak "Umarım biraz daha sakin olabilirsin" şeklinde bir uyarıda bulundu.

Ronaldinho, Acun Ilıcalı'nın davetiyle Survivor All Star'a katıldı. Yarışmacılar ve Acun Ilıcalı ile birlikte ayak voleybolu oynayan Ronaldinho, Nagihan'ın daha sakin olması gerektiği konusunda ona tavsiyede bulundu.

"BURADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM, HER ZAMAN GELEBİLİRİM"
Daha önce iki kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ve Ballon d'Or ödülünü kazanan başarılı futbolcu, maç öncesi yarışmacılarla bir araya geldi. Ronaldinho, Dominik'e gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Burada olmaktan çok mutluyum. Her zaman gelebilirim" şeklinde konuştu. Programın bazı bölümlerini takip ettiğini belirten futbolcu, son zamanlarda tartışmalara karışan Nagihan'a da bir uyarıda bulunarak, "Programı takip ediyorum. Nagihan umarım biraz daha sakin olabilir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.