Sürücüleri sevindiren haber… Bu defa zam değil indirim geliyor… Akaryakıt fiyatı ne olacak?

Sürücüleri sevindiren haber… Bu defa zam değil indirim geliyor… Akaryakıt fiyatı ne olacak?
Sektör kaynaklarına göre, bu gece yarısından itibaren motorin grubunda geçerli olmak üzere 1 lira 21 kuruşluk bir indirim bekleniyor.

Sektör kaynaklarına göre, bu gece yarısından itibaren motorin grubunda geçerli olmak üzere 1 lira 21 kuruşluk bir indirim bekleniyor. Bu haber, sürücülere nefes aldıracak nitelikte, özellikle geçtiğimiz haftalarda motorin fiyatlarındaki artışlarla zorlananlar için olumlu bir gelişme olarak karşılanabilir.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki değişimler genellikle brent petrol ve döviz kurlarındaki hareketlilikten doğrudan etkileniyor. Bu nedenle fiyatlar sürekli olarak değişiyor ve sürücüler güncel durumu yakından takip etmek zorunda kalıyor.

Geçtiğimiz hafta motorinin litre fiyatına ardı ardına zam gelmiş ve rekor seviyelere ulaşmıştı. Ancak şimdi motorin grubunda beklenen bu indirim, sürücülere bir rahatlama sağlayabilir.

Şu an için benzin fiyatlarında herhangi bir değişim beklenmiyor. Ancak motorin fiyatlarındaki bu indirim, sürücüler için olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir.

Güncel akaryakıt fiyatlarına göre, benzinin litresi ortalama 41,22 lira iken motorinin litre fiyatı ise 44,3 liradan satılıyor. Bu indirim sonrasında motorin fiyatlarında meydana gelecek değişimler, sürücülerin cebine olumlu bir etki yapabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.