Şehrazad dizisi başlıyor! İşte yayın tarihi

Şehrazad dizisi başlıyor! İşte yayın tarihi
Şehrazad: Yeni NGM Yapımı Dizi Heyecanı! Dizi Konusu ve Kadrosu Dizi Ne Zaman Başlayacak?

NGM, son yıllarda Sefirin Kızı, Kaderimin Oyunu ve Kardeşlerim gibi dizilerle izleyicileri ekrana bağlayan yapım şirketi olarak karşımıza çıkıyor. Bu sefer de bizi "Şehrazad" adında romantik bir masalla büyülemeye hazırlanıyor.

Pamukkale'den İstanbul'a Uzanan Bir Aşk Hikayesi

Şehrazad, Pamukkale'nin muhteşem manzaraları eşliğinde başlayan ve İstanbul'un tarihi atmosferinde devam eden bir aşk hikayesini konu alıyor. Ana karakterlerimiz, yörük kızı Canfeza ve komiser Celal. İki zıt dünyadan gelen bu iki insanın imkansız gibi görünen aşkı, izleyicileri ekrana taşıyacak.

Burak Deniz Başrolde

Başrolde, son yıllardaki başarılı projeleriyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Burak Deniz yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve diğer detayları ise şu an için netlik kazanmadı.

Eylül'de ATV'de

"Şehrazad"ın çekimleri mart ayında başladı ve Eylül ayında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşması planlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, senaryosu ise başarılı yazar Eda Tezcan tarafından kaleme alındı.

Heyecanla Bekleniyor

NGM'nin yeni dizisi "Şehrazad", Burak Deniz'in etkileyici oyunculuğu, sürükleyici hikayesi ve muhteşem çekim mekanlarıyla şimdiden merak uyandırıyor. Eylül ayında ATV ekranlarında başlayacak diziye dair heyecan gitgide artıyor.

Takipte Kalın!

"Şehrazad"ın heyecan dolu dünyasına adım atmak için daha fazla beklemeyin! Dizinin son gelişmeleri ve tanıtım videoları için NGM'nin sosyal medya hesaplarını takipte kalabilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum