Rıfat Rafael Haleva Kimdir?

Rıfat Rafael Haleva Kimdir?
Deva Partisi, Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımıyla gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında, 75 belediye başkan adayını kamuoyu ile paylaştı.

Kırklareli için belirlenen belediye başkan adayı ise Deva Partisi Kırklareli İl Başkanı ve kurucu üyesi Rifat Rafael Haleva oldu.

Ali Babacan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, partisinin ilk grup belediye başkan adaylarını Aralık ayının ilk haftasında duyurduklarını ve bugün itibariyle ikinci grup adaylarını açıkladıklarını belirtti. Adaylarının mevcut belediye başkanlarından ve diğer adaylardan daha iyi belediyecilik bilgi ve becerisine sahip olduğunu vurgulayan Babacan, adaylarının işin hakkını verecekleri konusunda güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

Deva Partisi Kırklareli İl Başkanı ve kurucu üyesi Rifat Rafael Haleva, partisinin Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmiş olmanın gururunu yaşadığını dile getirdi. Haleva, "Demokrasi ve Atılım, ilk adımı 31 Mart’ta; kalıcı ve büyük adımı da bir sonraki genel seçimlerde atacak. Önce seçimleri kazanacağız. Sonra Deva belediyeleriyle tüm ülkeye demokrasi nasıl yerelden yükselir, bunu tüm Türkiye'ye hep beraber göstereceğiz." şeklinde konuştu.

Deva Partisi'nin yerel seçimlerdeki hedefleri ve stratejileri, aday tanıtım toplantısıyla birlikte daha net bir şekilde ortaya çıktı. Kırklareli il genelinde Deva Partisi'nin belediyecilik anlayışını temsil edecek olan Rifat Rafael Haleva, seçim kampanyası sürecinde partisinin vizyonunu ve projelerini halka aktaracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.