• Haberler
  • Gündem
  • Pençe-Kilit bölgesinde teröristlere ait malzemeler ele geçirildi

Pençe-Kilit bölgesinde teröristlere ait malzemeler ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, teröristler tarafından kullanılan bir mağaranın tespit edildiğini duyurdu. Çok sayıda bölümü bulunan mağarada, teröristlere ait yaşam ve muhtelif malzemeler ele geçirilerek imha edildi.

MSB’den yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin sığınak olarak kullandığı bir mağaranın ortaya çıkarıldığı belirtildi. Mağaranın içinde barınmaya yönelik çeşitli malzemelerin bulunduğu ve güvenlik güçleri tarafından bunların kullanılamaz hale getirildiği ifade edildi.

Bakanlık, operasyonun azim ve kararlılıkla devam ettiğini vurgularken, mağarada yapılan çalışmaların görüntülerini de paylaştı. Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele kapsamında bölgedeki arama-tarama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
AA

Bakmadan Geçme