• Haberler
  • Ağrı
  • Patnos'ta iftara yetişemeyenlerin imdadına AK Gençlik yetişti

Patnos'ta iftara yetişemeyenlerin imdadına AK Gençlik yetişti

AK Parti'nin Türkiye genelinde sürdürdüğü 'İftara Beş Kala' programı Patnos'ta düzenlendi.

AK Parti’nin “İftara Beş Kala” Programı Patnos’ta Düzenlendi

Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatları tarafından gerçekleştirilen “İftara Beş Kala” programı kapsamında Patnos’ta da etkinlik düzenlendi. Program, AK Parti teşkilatlarının Ramazan aylarında geleneksel olarak sürdürdüğü sosyal faaliyetler arasında yer alıyor. “İftara Beş Kala” programı, Ramazan ayında iftar saatine kısa süre kala trafikte ya da dışarıda bulunan vatandaşlara iftarlık kumanya ulaştırılmasını amaçlıyor. Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikte, su, hurma ve çeşitli iftarlık ürünlerden oluşan paketler dağıtılıyor.

Patnos'ta iftara yetişemeyenlerin imdadına AK Gençlik yetişti

Etkinlik, AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız’ın katılımıyla ilçe merkezinde gerçekleştirildi. Programa ayrıca AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk ve AK Gençlik Patnos teşkilatı üyeleri de katıldı. Patnos’taki programda da iş çıkışı saatinde ana cadde ve kavşak noktalarında bulunan sürücülere ve yayalara kumanya ikram edildi. Dağıtım, iftar saatine dakikalar kala tamamlandı. Program sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti teşkilatları olarak Türkiye’nin dört bir yanında Ramazan ayı boyunca ‘İftara Beş Kala’ programını gerçekleştiriyoruz. Patnos’ta da gençlik teşkilatımızla birlikte iftara yetişmeye çalışan hemşehrilerimize ikramda bulunduk. Amacımız Ramazan’ın bereketini ve paylaşma kültürünü sahada vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktır.”

Patnos'ta iftara yetişemeyenlerin imdadına AK Gençlik yetişti

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme