Patnos'ta çamur çilesi sona eriyor
Patnos Belediyesi, İnönü Mahallesi 903. Sokak'ta başlattığı kilitli parke yol çalışmasıyla vatandaşların yıllardır yaşadığı toz ve çamur sorununu sona erdirmeyi hedefliyor.
Haberin Özeti
- • Patnos Belediyesi, İnönü Mahallesi 903. Sokak’ta vatandaşların yaşadığı toz ve çamur sorununu sona erdirmek amacıyla kilitli parke yol çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla birlikte bölgedeki ulaşımın daha konforlu hale getirilmesi hedefleniyor. Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, ilçede bozuk ve çamurlu yol bırakmayacaklarını belirterek çalışmaların aralıksız süreceğini söyledi.
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirterek, “Kıymetli hemşehrilerim, İnönü Mahallesi 903. Sokak’ta toz ve çamur çilesini tamamen bitirmek için kilitli parke yol çalışmalarımıza başladık. Sizlere bir söz vermiştik; bu güzel memlekette ayaklarınızın çamura değdiği, bozuk kalan tek bir sokak dahi bırakmayacağız. Gece gündüz demeden tüm yollarımızı pırıl pırıl yapana dek çalışmaya devam edeceğiz” dedi.