• Haberler
  • Ağrı
  • Patnos'ta 19 Mayıs coşkusu sportif etkinliklerle kutlandı

Patnos'ta 19 Mayıs coşkusu sportif etkinliklerle kutlandı

Patnos'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen programlarda gençler, çeşitli sportif aktiviteler ve gösterilerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

WhatsApp

AĞRI KARAKÖSE HABER WhatsApp Kanalını Takip Et

En güncel haberler için bizi WhatsApp kanalımızdan takip edin!

WhatsApp TAKİP ET

Haberin Özeti

  • Patnos’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, yoğun katılımla sportif etkinlikler ve gösterilerle coşkulu bir şekilde kutlandı.
  • Patnos İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde futbol, voleybol, atletizm gibi çeşitli branşlarda sportif aktiviteler düzenlendi.
  • Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, gençlerin ülkenin en büyük gücü ve Cumhuriyetin teminatı olduğunu vurguladı.

Patnos’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama programları yoğun katılımla gerçekleştirildi. Patnos İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen etkinliklere ilçe protokolü, öğrenciler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlama programı kapsamında saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalarda, gençliğin Türkiye’nin geleceği açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Program boyunca öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Etkinlikler kapsamında futbol, voleybol, atletizm ve çeşitli branşlarda sportif aktiviteler düzenlenirken, genç sporcuların sergilediği performans izleyenlerin beğenisini topladı. İlçe genelinde düzenlenen organizasyonlarda gençlerin bayram coşkusuna ortak olan vatandaşlar, etkinlik alanlarını doldurdu.

Kutlama programına katılan ilçe protokolü, spor alanlarını gezerek gençlerle bir araya geldi. Program boyunca birlik ve beraberlik mesajları verilirken, gençlerin enerjisi ve heyecanı etkinliklere renk kattı.

Patnos'ta 19 Mayıs coşkusu sportif etkinliklerle kutlandı

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın da program kapsamında yaptığı açıklamada, gençlerin ülkenin en büyük gücü olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle düzenlenen kutlama programında gençlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Cumhuriyetimizin teminatı olan gençlerimizin azmi, inancı ve vatan sevgisiyle yarınlara daha güçlü yürüyeceğiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman ecdadımızı rahmet ve şükranla anıyorum.”

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme