- Haberler
- Erzurum
- Palandöken Ekonomi Forumu Başlıyor: Erzurum, Yatırım ve Kalkınmanın Merkezi Olma Yolunda
Palandöken Ekonomi Forumu Başlıyor: Erzurum, Yatırım ve Kalkınmanın Merkezi Olma Yolunda
Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ülkeleri tarafından düzenlenen "EİT 2025 Erzurum Turizm Başkenti Etkinlikleri" kapsamında gerçekleştirilecek olan Palandöken Ekonomi Forumu bugün başlıyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet Yılmaz başkanlığında yapılacak forumda, geleceğe yön verecek fikirler ve iş dünyasının nabzını tutacak oturumlar düzenlenecek. Etkinlikte ayrıca, Erzurum’un ekonomik hayatını canlandıracak stratejik adımlar masaya yatırılacak.
Kadim şehir Erzurum’u yatırımın, üretimin ve kalkınmanın merkezi haline getirme hedefiyle çalışmaların sürdüğünü belirten yetkililer, forumun hem şehre hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamasını bekliyor.
Palandöken Ekonomi Forumu'nun, bölgenin potansiyelini uluslararası platformlarda daha görünür kılacağı ve Erzurum'un ekonomik geleceğine ışık tutacağı vurgulandı.
Şehir ve ülke adına hayırlı olması temennisiyle forumun açılışı gerçekleştirildi.
Bakmadan Geçme





