Ağrı
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
4°
Karaköse Haber | Erzurum | Oltu’daki Çeşme Çevresi çöplerle doldu, halk tepkili

Oltu’daki Çeşme Çevresi çöplerle doldu, halk tepkili

Erzurum’un Oltu ilçesi Kotik Köyü’nde bulunan çeşmenin çevresindeki çöp yığınları köy halkını isyan ettiriyor.

Erzurum’un Oltu ilçesi Kotik Köyü’nde bulunan çeşmenin çevresindeki çöp yığınları köy halkını isyan ettiriyor.

KAYNAK: İha

Kotik Köyü’nde bulunan ve köylüler tarafından sıkça kullanılan çeşmenin çevresi, sorumsuzca bırakılan çöpler nedeniyle kötü bir görüntüye bürünmüş durumda. Çeşmeden su almak için gelen bazı kişilerin çevreye gelişigüzel çöp atması, köy sakinlerinin tepkisine neden oluyor.

Çeşmenin bulunduğu arazinin sahibi, çöplerin her geçen gün arttığını ve bu durumun dayanılmaz hale geldiğini ifade etti. Çeşme sahibinin açıklamaları şöyle:

“Her hafta poşetler dolusu çöp topluyoruz. Artık usandık. Burası çöplük değil, benim tarlamın başı. Eğer bu sorumsuz davranışlar devam ederse, çeşmeyi iptal etmek zorunda kalacağım.”

Tarlanın sahibi, sadece kendisinin değil, köy halkının da bu durumdan rahatsız olduğunu belirterek çevreyi kirletenlere tepki gösterdi. Köy sakinleri, çevre temizliğine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak, bu tür davranışların çevreye ve toplumsal düzene zarar verdiğini dile getirdi. Çeşme çevresindeki kirliliğin bir an önce temizlenmesini isteyen köy halkı, yetkililerden bu konuda yardım bekliyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...