Kaymakam Korkusuz, Dörmüş ailesinin evine konuk oldu
Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz, hane ziyaretleri kapsamında 14 Nisan Mahallesi'nde yaşayan Dörmüş ailesini ziyaret ederek talep ve beklentilerini dinledi.
Haberin Özeti
- • Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz, hane ziyaretleri kapsamında 14 Nisan Mahallesi'ndeki Dörmüş ailesini evinde ziyaret etti.
- • Korkusuz, samimi bir ortamda aile bireyleriyle sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu.
- • Ziyarette, vatandaşların ihtiyaçlarının yerinde görülmesi ve devletin imkanlarıyla her zaman yanlarında olacağı vurgulandı.
Ağrı’nın Diyadin ilçesinde vatandaşlarla doğrudan iletişim kurulması amacıyla gerçekleştirilen hane ziyaretleri devam ediyor.
Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz, ziyaret programı kapsamında 14 Nisan Mahallesi’nde ikamet eden Dörmüş ailesinin evine konuk oldu. Aile bireyleri tarafından karşılanan Korkusuz, ev sakinleriyle bir süre sohbet etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Korkusuz, Dörmüş ailesinin talep ve isteklerini dinleyerek aile bireyleriyle çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
Vatandaşların ihtiyaçlarının yerinde görülmesi ve taleplerinin doğrudan dinlenmesi açısından hane ziyaretlerinin önem taşıdığı belirtilirken, Korkusuz devletin imkânları ölçüsünde vatandaşların yanında olmaya devam edeceğini ifade etti.
“Devletimiz her zaman vatandaşlarımızın yanında”
Diyadin Kaymakamlığı tarafından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kaymakamımız Sayın Furkan Korkusuz, hane ziyaretleri kapsamında 14 Nisan Mahallesi’nde ikamet eden Dörmüş ailesini ziyaret etti. Ailemizle sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Kaymakamımız Sayın Korkusuz, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyerek devletimizin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı. Misafirperverlikleri için Dörmüş ailesine teşekkür eder, sağlık ve huzur dolu günler dileriz.”
Bakmadan Geçme
