Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Nuri Alço hastalığı ne, neden hastanede?

Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Nuri Alço hastalığı ne, neden hastanede?
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Nuri Alço hastalığı ne, neden hastanede?

Nuri Alço Hastanede: Sağlık Durumu İyileşiyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme gelmişti. 73 yaşındaki sanatçı, bayram tatili için memleketi Eskişehir'deki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Alço'nun sağlık durumu ve hastalığıyla ilgili merak edilenler birçok kişi tarafından araştırılıyor.

Beyin damarında pıhtı atması nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Nuri Alço'dan sevindirici haber geldi. Yoğun bakımdan çıkan Alço, hastane odasından yaptığı video paylaşımında, "En kısa zamanda geleceğim zaten yoğun bakımdan çıktık herhangi bir şey yok." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçının sağlık durumunda olumlu bir gelişme olduğunu belirten paylaşımı, sevenlerini ve hayranlarını sevindirdi. Alço, "Gayet iyiyim sağlığım yerinde, en kısa zamanda geleceğim zaten yoğun bakımdan çıktık herhangi bir şey yok." diyerek sağlık durumunun iyi olduğunu vurguladı.

Nuri Alço'nun sevenleri ve sanat camiası, usta sanatçının sağlığına kavuşması ve eski enerjisine geri dönmesi için dualarını eksik etmiyor. Hayranları, Alço'nun yakın zamanda sağlığına kavuşarak sevenleriyle buluşmasını dört gözle bekliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.