Nihal Candan tahliye oldu, cezaevi günlerini anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Nihal Candan tahliye oldu, cezaevi günlerini anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık
Nihal Candan tahliye oldu, cezaevi günlerini anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Nihal Candan'ın Cezaevi Günlerini Anlatışı: Tahliye Oldu ve Yaşadıkları

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildiği 5.5 ayın ardından tahliye edildi. Candan, Seçil Erzan'la aynı koğuşta kaldıklarını belirterek cezaevi günlerini anlattı. İşte detaylar:

Nihal Candan'ın Tahliye Olayı ve Yaşadıkları Nihal Candan, bahar aylarında dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya düştüğü belirtildi. Ancak tedavisine cezaevinde devam edilemeyeceği doktor raporuyla belirlenince Candan tahliye edildi. İlk günü ailesinin yanında geçiren Candan, sonrasında dışarı çıkarak bir kuaföre gitti.

Candan'ın Yaşadıkları ve İfadesi Nihal Candan, yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlattı. Kardeşiyle birbirlerine destek olduklarını ve psikolojik destek aldıklarını belirten Candan, cezaevi sürecinin zorluğundan bahsetti.

Özür ve Hedefler Candan, "Hatalarımız vardır, doğrudur" diyerek küçük çocuklara kötü örnek olmuşsa özür diledi. Sosyal medyadan para kazanmak amacı gütmeyen Candan, yaşadığı süreçte kitaplar okuduğunu, televizyon dizileri izlediğini ve kantinden alışveriş yaptıklarını söyledi.

Seçil Erzan ve Koğuş Deneyimi Seçil Erzan'la aynı koğuşta kalan Candan, yaşadıkları süreçte sorun yaşamadıklarını belirtti. Candan, "Seçil haber izlemiyor diye biz de haber izlemiyorduk" dedi ve koğuş deneyimini anlattı.

Nihal Candan'ın cezaevi günlerini ve tahliye sürecini anlatışı, sosyal medyada ve basında geniş yankı uyandırdı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.