Masadaki bardak lekelerine kesin çözüm

Masadaki bardak lekelerine kesin çözüm
Ahşap mobilyalardaki sıcak eşyaların neden olduğu lekeleri gidermek için işte size basit ve etkili bir çözüm önerisi. İşte, bu yöntemle masadaki bardak izlerini anında silebileceksiniz.

Basit yöntemlerle, ahşap mobilyalarınızda oluşan sıcak eşya izlerinden kurtulabilir ve lekesiz bir görünüm elde edebilirsiniz

Malzemeler:

  • Vazelin
  • Sirke
  • Mikrofiber bez veya temiz bir bez

Adım Adım Yöntem:

  1. Vazelin Uygulaması: Lekeli bölgeye vazelini uygulamakla işe başlayın. Bir kağıt havlu veya temiz bir bez üzerine vazelin sürün. Vazelini lekeli alanın üzerine ince bir tabaka halinde yayın.

  2. Bekleme Süresi: Vazelini sürdüğünüz bölgeyi yaklaşık bir gün boyunca bekletin. Bu süre, vazelinin lekenin ahşap yüzeyine nüfuz etmesine ve etkili bir şekilde çalışmasına olanak tanır.

  3. Sirke İle Temizleme: Bir günün ardından, lekeli bölgeyi mikrofiber bir bez veya temiz bir bezle sirke ile temizleyin. Sirkeyi bezin üzerine dökün ve lekeli alanı nazikçe ovalayarak temizleyin.

  4. Sonuç: Vazelinle ovduğunuz ve sirke ile temizlediğiniz bölgedeki lekelerin tarih olacağını göreceksiniz. Mobilyanız ilk aldığınız günkü gibi lekesiz ve parlak bir görünüme kavuşacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.